- Home
- /
- Vrije tijd
- /
- Koken en Bakken / 500 Indonesischegerechten

500 Indonesischegerechten
Dit boek is een uitgebreide inleiding tot de Indonesische keuken. Van bekende afhaalklassiekers als gadogado, nasi goreng en saté ajam tot traditionele gerechten als babi pangang en groentesoep met tamarinde ? er is een recept voor elke gelegenheid. - Met een reeks vegetarische gerechten op basis van tahoe, zoals tahoe & noedels in pindasaus, een curry van jackfruit, aubergine met sambal en een heerlijke salade van gehakte groenten. - Met diverse sambals, snacks en bijgerechten om uw maaltijden van extra smaak en textuur te voorzien. Denk aan Javaanse loempia’s, gebakken ansjovis met pinda’s, tempé in een specerijendekentje, sambal met onrijpe mango en uiteraard pindasaus. - Ontdek de wereld van vis, gevogelte en vlees met recepten als gegrilde kip met ketjap manis, eend in bananenblad, rendang, vis in sambal woku en garnalen met rica rica-saus. - Boordevol tips en adviezen voor het kopen en verwerken van authentieke ingrediënten en het vervangen van bijvoorbeeld groenten door wat u nog in huis heeft.
10,99
500 Indonesischegerechten
EAN-code:
9789048321520
Aantal pagina's:
288
Bindwijze:
Gebonden
Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!
In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Sambal Shiok
Mandy Yin - 'Sambal Shiok' neemt je mee naar een van de meest gevarieerde Aziatische keukens die zich kenmerkt door invloeden uit o.a. China, India en ...
9,99
In winkelwagen
California Dreamin'
Vivian Lui - Californië: dé bakermat van de 'organic food revolution', culinaire smeltkroes, oorsprong van de foodtruckers. Thuishaven van iconische restaurants 'Chez Panisse' en 'The French ...
9,99
In winkelwagen
Salades
Tommy Myllymäki - Salades eet ik bij iedere gelegenheid en ik ben gek op de veelzijdigheid ervan. Eet een salade als lunch of met een stukje ...
7,99
In winkelwagen
Franse keuken
Parragon - Allerlekkerste Franse keuken met meer dan 100 onmisbare recepten!
3,99
In winkelwagen